Το πλούσιο!

Άλλο ένα αληθινά πλούσιο κρασί της premium συλλογής Domenico. Πρασινοκίτρινο χρώμα, έντονα αρώματα πεπονιού και ροδάκινου, ανθέων και βοτάνων, γεύση ισορροπημένη και τραγανή οξύτητα κάνουν το κρασί αυτό ασυναγώνιστο στην κατηγορία του. Ένα μονοποικιλιακό λευκό που ωριμάζει 3 μήνες σε οινολάσπες και επιτρέπει παλαίωση από 3 έως και 5 χρόνια. Οι μοναδικές ιδιότητες της γηγενούς ποικιλίας σταφυλιού Βιδιανό, όπως η εξέλιξή των κρασιών από Βιδιανό στον χρόνο, χάρισαν στην Ένωση και στους φίλους της αυτό το μοναδικό λευκό. Ένα κρασί άριστο για όλες τις ώρες. Ένα ξηρό που επιλέγουν οι επαγγελματίες της εστίασης σε ολόκληρη τη χώρα, ένα κρασί για την παρέα, τη γιορτή αλλά και το καθημερινό τραπέζι. Το βιδιανό της Κρήτης που κερδίζει ολοένα περισσότερους φίλους στο εξωτερικό και μας ταξιδεύει.

Συνοδεύει άριστα:
Ψάρια, οστρακοειδή, λευκά κρέατα, μαλακά τυριά.
Σερβίρεται στους 10° έως 12°C.

Ένα κρασί βραβευμένο!
Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία λευκών κρασιών, διεθνής διοργάνωση PAR Wine Award International 2021, 90 PAR points, Γερμανία, (Εσοδεία 2020).
Χρυσό Έπαθλο στην κατηγορία λευκών κρασιών, διεθνής διοργάνωση Frankfurt International Trophy 2021, με βαθμολογία 89 points, Γερμανία, (Εσοδεία 2020).

Δείτε κι άλλα βραβευμένα κρασιά από τη μοναδική συλλογή Domenico!
DOMENICO ΘΡΑΨΑΘΗΡΙ DOMENICO ΛΙΑΤΙΚΟ