Τύπος : Ροζέ

Κονάκι Ροζέ

P.G.I. CRETE

Ροζέ από σπίτι!

 

Δε θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογή Κονάκι ένα καλό Ροζέ! Άλλος ένας πολυποικιλιακός οίνος από τις μοναδικές γηγενείς ποικιλίες της Κρήτης. Το Ροζέ που βρίσκεται στο «σπίτι του» όταν κάνει παρέα με θαλασσινά και οστρακοειδή αλλά που, συνάμα, συνοδεύει τεράστια ποικιλία τοπικών ή διεθνών εδεσμάτων. Γιατί; Γιατί είναι Ροζέ και συνδυάζεται άριστα σχεδόν με όλα! Το Κονάκι Ροζέ που παραπέμπει στα ανθισμένα λιβάδια της άνοιξης και συνδέεται με το μακρύ κρητικό καλοκαίρι. Το δροσερό και «αισιόδοξο» κρασί, ένα κρασί που σβήνει τη δίψα. Με φρουτένια αρώματα, λεπτή γεύση, ενδιαφέρουσα μύτη και απαράμιλλη φρεσκάδα πίνεται άνετα και μόνο του. Γιατί; Γιατί είναι Ροζέ. Το Κονάκι ροζέ με τα απαλά αρώματα, ένα ξηρό Ροζέ για όλους. Το Ροζέ που κατέρριψε τον μύθο ότι «το Ροζέ είναι προτίμηση γένους Θηλυκού». Ένα Ροζέ από σπίτι, από το Κονάκι της Ένωσης Ηρακλείου, που ταξίδεψε σε διεθνείς διοργανώσεις και βραβεύτηκε, γιατί; Γιατί το Ροζέ είναι η νέα πρόταση. Γιατί είναι Κονάκι Ροζέ.

 

Συνδυάζεται άριστα με:

Οστρακοειδή, θαλασσινά, ζυμαρικά, λευκά κρέατα και σπεσιαλιτέ της ασιατικής κουζίνας. Καυτερά φαγητά, ινδική κουζίνα, λευκά ή κίτρινα τυριά.

Σερβίρεται στους 11.5º C.

Ένα κρασί βραβευμένο!

Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία ροζέ κρασιών, διεθνής διοργάνωση PAR Wine Award International 2021, 92 PAR points, Γερμανία, (Εσοδεία 2020).

Δείτε όλη τη συλλογή :